VDT Advacaten

Re-branding

2024
Rol
Brand designer

VDT Advacaten

Het project voor VDT Advocaten omvatte een rebranding met behoud van het bestaande beeldmerk. De focus lag op het ontwikkelen van een consistente illustratiestijl die de vernieuwende en vooruitstrevende uitstraling van het advocatenkantoor zou versterken, terwijl het ook de toegankelijkheid en betrouwbaarheid zou behouden.

In nauwe samenwerking met het team van VDT Advocaten heb ik het bestaande beeldmerk geïntegreerd in een frisse en moderne visuele identiteit. De ontwikkeling van de illustratiestijl diende niet alleen ter ondersteuning van de producten en diensten die VDT Advocaten aanbiedt, maar ook om het kantoor een eigentijdse uitstraling te geven die past bij hun vooruitstrevende karakter.

Door middel van iteratieve ontwerpprocessen hebben we een reeks illustraties gecreëerd die de professionele en innovatieve aanpak van VDT Advocaten benadrukten. Het resultaat was een vernieuwde visuele identiteit die niet alleen hun expertise en betrouwbaarheid weerspiegelde, maar ook hun positie als vooruitstrevend advocatenkantoor met een eigentijdse look en feel versterkte.

Andere projecten

Brand to buy

Logo mark

Neem een kijkje